Recenze Oblecsito.cz

Nejnovější recenze od zákazníků Oblecsito.cz:
 
1623 Hodnocení
 
94% zákazníků je spokojeno s tímto internetovým obchodem
96% zákazníků je spokojeno s termínem dodání
93% zákazníků je spokojeno s komunikací

4-5 hvezdMartina Krákorová
6. dubna 2019
plus_ Rychlá, pohotová komunikace přes email - milá slečna

5 hvezd_1Karolína Kůrková
2. dubna 2019
plus_ Objednáno, zaplaceno, dorazilo za týden, protože se balíček zpozdil na poště

4 hvezdyAnonymní uživatel
25. března 2019
plus_ Rychlost vyřízení nepříjemnosti u objednávky, jinak náhradní zboží dorazilo rychle a obdržela jsem dárek
 
minus Objednané zboží již nebylo dostupné, vybrala jsem si jiné

5 hvezd_1Redymen
8. března 2019
plus_ Objednal jsem si pánský bavlněný set
plus_ Kvalitní provedení a zpracování, celkově materiál v pohodě
plus_ Rychlé dodání - 3 dny

5 hvezd_1Anonymní uživatel
5. března 2019
plus_ Velký výběr teplákovek za příjemné ceny

4-5 hvezdAnežka R.
26. února 2019
plus_ Plesové šaty dorazily rychle, hezky zabalené
 
minus Musela jsem je nechat zúžit, ale s tím se počítá

4-5 hvezdKarel
17. února 2019
plus_ Nakupuji zde poprvé, ale jsem příjemně překvapen. Nečekal jsem takové pohodové objednání a doručení zboží
 
minus Ne u všeho se najde větší velikost, ale nosím běžně 4XL, nemám co povídat

5 hvezd_1Anonymní uživatel
10. února 2019
plus_ Just Break It souprava skvěle sedí
plus_ Objednám ještě jednu pro dceru

5 hvezd_1Anonymní uživatel
1. února 2019
plus_ Šaty jsou prima, příjemný materiál
plus_ Ochotná slečna na emailu, vždy jsem odpověď dostala během chvíle
plus_ Seriozní jednání, mám z nich dobrý pocit
plus_ Objednám znovu, doporučuji všem

5 hvezd_1Anna Světlá
26. ledna 2019
plus_ Děkuji za bezproblémový postup u mé objednávky
plus_ Doručení za 7 dní, asi bylo skladem

4-5 hvezdLeos
20. ledna 2019
plus_ Objednavka probehla bez problemu, dodani taky v pohode. Diky, jsem spokojeny

4-5 hvezdDáša
18. ledna 2019
plus_ Obchod doporučuji, seriozní jednání
 
minus Pomalejší dodání

4-5 hvezdIngrid
14. ledna 2019
plus_ Pečlivě zabalený balíček včera dorazil, děkuji. Doporučuji

5 hvezd_1Romana
10. ledna 2019
plus_ Eshop všem moc doporučuji, úžasná komunikace, vstřícné jednání

5 hvezd_1Anonymní uživatel
02. ledna 2019
plus_ Spokojenost
plus_ Ochota
plus_ Široký výběr, rozsáhlá nabídka zboží
 
Jsem s eshopem oblecsito spokojena. Mohu doporučit - jen kladné recenze

3_5 hvezdMíša B.
30. prosince 2018 
minus Zboží nepřišlo do Vánoc, přišlo až mezi svátkami

5 hvezd_1Marek Beck
27. prosince 2018
plus_ Není nic lepšího než potěšená rodina, když obdrželi dárky z tohoto eshopu

5 hvezd_1Jennifer
23. prosince 2018
plus_ Včera dorazily věci pod stromeček, sice na poslední chvíli, ale stihlo se to. Díky oblecsito.cz

5 hvezd_1Honza Malík
22. prosince 2018
plus_ Zimní parka v pohodě, sedí dobře

4-5 hvezdKaisler
18. prosince 2018
plus_ Manželce jsem koupil šaty na ples, byla spokojena
plus_ Nezadal jsem u platby variabilní symbol, slečna přes email mi potvrdila, že platbu dohledali

4 hvezdyAnonymní uživatel
15. prosince 2018
plus_ Objednány 4 věci, dorazily 3
 
minus 1 položka nedorazila
 
1 položka bohužel nedorazila, vrátili peníze bez problému. Peníze jsem měla za 3 dny na účtě

5 hvezd_1Adriana L.
10. prosince 2018
plus_ Objednavala jsem vanocni saty a svetrik. Dorazilo v poradku hezky zabalene

4-5 hvezdKarel Vorochta
2. prosince 2018
plus_ Dárky pro celou rodinu na Vánoce
plus_ Objednal jsem s předstihem, nemusím řešit narvané obchoďáky

4-5 hvezdAnonymní uživatel
28. listopadu 2018
plus_ Kvalitní bavlněné zboží
 
minus Doba dodání ca 3 týdny

5 hvezd_1Sandra V
23. listopadu 2018
plus_ Plesové šaty - doporučuji
plus_ Šaty byly skladem, dodání do 3 dní

5 hvezd_1Petr Suchomel
15. listopadu 2018
plus_ Pánský set Guess - luxus
plus_ Doufám, že do budoucna přibudou další kousky od Guess nebo CK
plus_ Objednám znovu určitě

5 hvezd_1Anonymní uživatel
10. listopadu 2018
plus_ Spokojená jsem velice
plus_ Slečna na emailu mi poslala sledovací číslo a zásilku jsem si hlídal

4 hvezdyKristýna Patejdlová
27. října 2018
plus_ saty na ples dorazily
 
minus doba doruceni, ale kdyz objednate s predstihem, tak v pohode
 
Objednala jsem tyto saty na prodlouzenou do tanecnich, bohuzel nestihly prijit, tak je vezmu na druhou prodlouzenou :)))

5 hvezd_1Martin Karoch
23. října 2018
plus_ Zaujala mě sleva na pánské bundy
plus_ Objednal jsem zimní bundu a v pořádku dorazilo
 
Jsem spokojený s provedením a kvalitou výrobku. Velikost sedí. Děkuji Oblecsito.cz za super přístup

4-5 hvezdMariana_nova
15. října 2018
plus_ Nakupuji zde pravidelně a vždy jsem byla spokojena
plus_ Objednala jsem mikinu Just break it. a spokojenost
 
 
 
minus Dorazila za 14 dní

4-5 hvezdMonika
4. října 2018
plus_ Nakupuji zde pravidelně a vždy jsem byla spokojena
plus_ Kamarádky také nakupují a nestěžují si
plus_ Doporučuji všem
plus_ Oblecsito.cz jsou solidní firma
plus_ Dala bych 100%, ale nejde mi to v telefonu vybrat, tak dávám "jen" 90%
 
minus Asi nic, zatím jsem byla spokojena

4-5 hvezdPetr Dombrovsky
30. září 2018
plus_ Kvalita vyrobku
plus_ Mikina s lebkou, maskacova bunda a panske dziny, hodnotim kladne, doporucuji
 
minus Delsi doba doruceni

5 hvezd_1Anonymní uživatel
22. září 2018
plus_ Velké slevy
 
Dokážu zde nakoupit levněji než v krámu

5 hvezd_1K.R.
18. září 2018
plus_ Super přístup
 
Vše dorazilo v pořádku a rychle. Materiál kvalitní. Super ceny a slevy. DÍKY!

4-5 hvezdAnonymní uživatel
12. září 2018
plus_ Maskáčová bunda šedá - doporučuji
plus_ Vše proběhlo bez problému
 

5 hvezd_1Linda K.
2. září 2018
plus_ Objednávám již podruhé, v emailu mi vždy poradí, jakou velikost objednat
plus_ Jsem spokojena
plus_ Doporučuji všem
 

5 hvezd_1Anonymní uživatel
26. srpna 2018
plus_ Objednáno, dorazilo během pár dní, protože bundu měli skladem 
 

5 hvezd_1Mgr. Mirek Radkovský
23. srpna 2018
plus_ Děkuji za obchod
plus_ Super nabídka
 
 
Jsem velmi spokojen, dobré ceny
 

4-5 hvezdAnonymní uživatel
15. srpna 2018
plus_ Nízká cena
plus_ Zboží stejné jako na obrázku
plus_ Dobrá komunikace s prodejcem
 
minus Dlouhá doba doručení
 

4-5 hvezdAnonymní uživatel
9. srpna 2018
plus_ Objednala jsem na základě doporučení od kamarádky. Vše proběhlo bez problémů, doporučuji.
 
minus Doporučuji

3_5 hvezdJosefína 
1. srpna 2018
plus_ Zatim jsem byla spokojena
 
minus Hodinky nedorazily, ale vrátili peníze
 

4 hvezdyAndrea
30. července 2018
plus_ Ok
 
Zatím mi došla část objednávky, ale v pořádku. Navíc mají dobu doručení 15-30 pracovních dní tak ještě mají čas

4-5 hvezdLaura Martinová
23. července 2018
plus_ Velmi spokojen zásilka dorazila tak jak měla doporučuji
 

5 hvezd_1Jaroslav
19. července 2018
plus_ vse v poradku dekuji
 

5 hvezd_1Martina Konrádová
7. července 2018
plus_ komunikace
plus_ rychlost
plus_ ochota
 
minus nic
 
Doporučuji - rychle jednání
 

5 hvezd_1Anonymní uživatel
29. června 2018
plus_ Velký výběr zboží a stále nové a nové věci
 
minus Delší doba doručení (cca tři týdny)
 
Objednala jsem si červené šaty se zimním motivem. Zboží dorazilo v pořádku a kvalita zpracování mě za tu cenu doopravdy překvapila. Protože obchod přidává stále nové a nové zboží, jsem proto přesvědčená, že objednám znovu, doporučuji!
 

3_5 hvezd1987Simona
20. června 2018
minus zboží nedorazilo, vrátili peníze
 

4-5 hvezdAnonymní uživatel
18. června 2018
plus_ ceny, široký sortiment
 
našla jsem na faceboku reklamu na tento obchod. našla jsem zde pěkne zboží, obednala jsem si šaty a zarazila mě platba na účet. nemam dobre skusenosti s placenim predem, ale riskla jsem to a vyplatilo se. zboží sice dorazilo až za 3 týdny, ale viplatilo se čekat. jsem spokojená a obednam si znova.
 

5 hvezd_1Miška Nová
2. června 2018
plus_ Vše ok. Zásilka dorazila v pořádku, takže mohu doporučit.
 

5 hvezd_1Miška Nová
27. května 2018
plus_ Krásné topíky a další věci co mám ráda :-)
 
Kupovala jsem teď po druhé novej Topík s krajkou tak se moc těším. Šaty z minulého roku nosím pořád kupovala jsem je se slevou za 399 Kč jsou fakt dobrý.
 

5 hvezd_1Kamil
23. května 2018
plus_ konečně shop kterému můžu věřit
 
minus nic, vše ok
 
Nákup 2x jednou kraťasy a teď kompresní tričko. Vždycky v pohodě přišlo to za 23 dní
 

5 hvezd_1Anonymní uživatel
17. května 2018
plus_ luxusní zboží na chlapi
plus_ maskáčeový věci
 
mam rád maskáčový věci a zde jsem si opravdu vybral
díky moc
 

4-5 hvezdPepa Král
1. května 2018
plus_ Dobrý den, objednal jsem si zboží. Emailová korespondence probíhala v pořádku, platil jsem jsem složenkou na České Poště.
plus_ Zboží dorazilo za 18 dní od zaplacení a jsem spokojený. Jen mikina mi je trochu menší, ale za tu cenu to neřeším.
 
minus Menší velikost
 

3_5 hvezdBarbora
25. dubna 2018
plus_ Nízká cena
plus_ Velikost sedí
 
minus Doba doručení

5 hvezd_1Hanicka Bila
10. dubna 2018
plus_ Velky vyber
plus_ Komunikace super
plus_ Saty a plavky skvely
 
minus Nic
 

4-5 hvezdMichaela
28. března 2018
plus_ Hezké denim šatičky za tu cenu se vyplatí. Doporučuju všem co chtějí udělat parádu a moc neplatit.
 

5 hvezd_1Vitaliya
20. března 2018
plus_ velký výběr
plus_ super ceny
 
minus zatím nic
 
Zdravím, moje první objednání byla bundička BOMBER, můžu jen doporučit ;) Jelikož bunda mi byla doručená asi tak za tři týdny a v pořádku, tak jsem si objednala znova. Plavky a šaty jsou doma, velikost sedí, řídila jsem se tabulkou velikosti ( na doporučení na FB) tričko je na cestě a objednala jsem si začátkem 3/2018, takže s doručovací dobou nemají problém a vždy ji dodrží. Komunikace taky fajn.. Takže můžu jen doporučit... .:)
 

5 hvezd_1Tamara Lišková
13. března 2018
plus_ King Queen sortiment
plus_ Pro manžela, pro mě a pro miminko
plus_ Objednám znovu. Děkuji
plus_ Příjemná slečna, která mi pomohla s výběrem velikosti
 

3_5 hvezdlibor
2. března 2018
plus_ syn a manželka byly spokojeni. synovy se hračky líbily a manželka byla nadšená z plesových šatů
plus_ možnost vrácení zboží
 
minus sobě jsem objednal tričko, ale je mi menší. tak jsem zboží vyreklamoval přes email a vrátili mi peníze
 

4 hvezdyRoman K.
23. února 2018
plus_ Set triko + kraťasy pánský - hodnotím kladně, materiál v pohodě - bavlna.
 
minus Musel jsem čekat 14 dní, ale vyplatilo se.
 

5 hvezd_1Jana Bělohlávková
7. února 2018
plus_ Objednala jsem oblečení přítelovi, jsme spokojeni
 

5 hvezd_1Lucie
1. února 2018
plus_ Super ceny, nízké poštovné
 
minus Nic, vše v pořádku
 

4-5 hvezdMartina Doležalová
15. ledna 2018
plus_ Kupovala jsem šaty se spadlými rameny. Velikost mi poradili přes email a sedí perfektně
 
minus 
 

5 hvezd_1Kulička
7. ledna 2018
plus_ Objednal jsem Joker mikinu, jsem spokojený, dorazilo hezky zabalené
 
minus Doba doručení cca 2 týdny
 

5 hvezd_1Mates
27. prosince 2017
plus_ zboží dorazilo v pořádku po 15 dnech 
plus_ vše v pohodě, komunikace maximálně druhý den, vstřícní
 

2_3 hvezdyAnonymní uživatel
22. prosince 2017
minus Dlouhá čekací doba.
 
Zboží nakonec přišlo, tak jsem o peníze nepřišla, ale rozhodně nehodnotím kladně.
 

4 hvezdyIng. Tomáš Pech
16. prosince 2017
plus_ Doprava zdarma nad 1000 Kč
plus_ Vrácení peněz
 
Dobrý den,
rád bych se s Vámi podělil o krátkou recenzi na tento obchod. Narazil jsem na Facebooku na reklamu od tohoto internetového obchodu. Konkrétně Army mikina. Líbila se mi, tak jsem si ji objednal, přihodil jsem si do košíku ještě tričko s límečkem (taková žirafa na hrudi). Přišel mi email, že mám zaplatit převodem na účet. Ihned jsem tedy zaplatil a čekal. Druhý den mi přišel email, že platba byla v pořádku přijata a zboží bylo předáno dopravci. Čekal jsem tedy a po třech týdnech mi dorazila výše zmiňovaná Army mikina. Velikost seděla, materiál taky ujde. Tričko v balíku ovšem nebylo. Napsal jsem tedy email, kde je triko a pán za druhou obrazovkou mi sdělil, že je na cestě, že zboží bylo zasláno ve dvou balících. No budiž, nespěchal jsem na to, tak jsem čekal ještě dalších 14 dnů. Tričko stále nikde, tak jsem napsal další email a nakonec mi tedy vrátili peníze, protože se balík někde ztratil. 

Kdybych to měl shrnout, tak v podstatě je vše v pořádku. Sice je delší čekací doba na zboží, ale když nedorazí, tak vám vrátí peníze. Doporučuji tento obchod i přes delší dobu dodání.

Děkuji
Ing. Lukáš Pech

3 hvezdy Jarmila Koryna
30. listopadu 2017
 
minus Objednala jsem si tapetu na zeď. Po měsíci mi dorazil balíček. Rozbalila jsem a zjistila, že mi dorazila bohužel červená barva místo stříbrné. Vrátila jsem tedy zboží a vrátili peníze. Chápu, že se to může stát.
 

4-5 hvezdPavel 
21. listopadu 2017
plus_ Objednávám podruhé a spokojenost
 
minus Nic
 

5 hvezd_1Anonymní uživatel
10. listopadu 2017
plus_ Spokojenost se zbožím
 
 
I po 3. objednávce jsem naprosto spokojený
 

4-5 hvezdTom
25. října 2017
plus_ Bunda s mikinou dorazily
plus_ jsem spokojen
 
minus Přišlo ve dvou balících
 
I po 3. objednávce jsem naprosto spokojený
 

4 hvezdyJani.xx
23. října 2017
plus_ velky vyber za nizke ceny
plus_ zbozi jsem mela doma do 3 tydnu, jsem spokojena
 
minus nemam
 
obchod mohu doporucit, solidni jednani a velky vyber
 

4-5 hvezdKarin
15. října 2017
plus_ moc pekne vecicky
plus_ prijemna a rychla komunikace s obchodem pomoci emailovych zprav
plus_ Objednala jsem si saty a damsky stylovy TOP. Zbozi prislo v poradku ve dvou baliccich behem 3 tydnu. 
Mohu doporucit, s nakupem jsem byla spokojena.
 
minus vse ok
 

5 hvezd_1Karin
10. října 2017
plus_ Za par korunek krasné věcičky
 
minus Čekala jsem asi měsíc protože to pošta ztratila, šla jsem na poštu na pokyn Oblecsito.cz. Balíček se na poště dohledal :-)
 

3 hvezdy Rosti_slav
29. září 2017
plus_ Doručeno za 14 dní poštou
 
minus Chtěl jsem zboží na dobírku, ale není možnost, pouze platba předem
 

4 hvezdyPetr Hanák
20. září 2017
plus_ Platba proběhla v pořádku, zboží přišlo za 14 dnů
 
Nakoupím znovu
 

4 hvezdyAnonymní uživatel
12. září 2017
plus_ Koupil jsem kraťasy, neseděly v pase, tak jsem je vrátil a vrátili mi peníze do týdne na můj účet.
 
minus Škoda, že kraťasy neseděly
 

5 hvezd_1Honza
31. srpna 2017
plus_ Tričko měli skladem, dorazilo během 4 dní jako balík do ruky od ČP. Díky
 

5 hvezd_1Radim
20. srpna 2017
plus_ Vše v pořádku, děkuju